M-a obosit psihic si fizic targul din Pasajul de la Universitate. Organizarea nu a fost de vina pentru frig si probabil nici pentru faptul ca in loc sa fie targul in weekend a fost in timpul saptamanii, tocmai de aceea nu am ce sa le reprosez, chiar au fost simpatici, am fost tratati cu cafea, apa, cornuri cu lapte si vorbe bune, ne-am imbracat ca eschimosii si am dansat ca sa ne mai incalzim. Atmosfera la mine la stand a fost cam tensionata dar s-a potolit in ultima zi. Multa lume nu intelegea ce fac eu, mi s-a dat sfatul de a nu mai picta pe dinauntru bolurile din vinil pentru a-si da  lumea seama din ce sunt facute. Asa am sa fac sau daca aveti alte sugestii/ preferinte nu ezitati sa imi scrieti.

Daca mai vreti targ in pasaj, o sa il aveti in februarie. Eu o sa merg de acum incolo la targurile cu acoperis, 4 pereti, ferestre inchise si o singura usa deschisa larg pentru voi.

Categories: ,

2 Responses so far.

  1. ina says:

    E foarte interesant ce faci tu. Si de ce ar trebui sa inteleaga lumea din ce sunt facute? Eu zic, dar e doar parerea mea, sa le lasi nepictate pe spate. Pupici!

  2. Pai, sunt nepictate pe spate dar mai nimeni nu se uita acolo. Daca nu inteleg, nu cumpara sau se uita la mine ciudat :)). O sa mai fac sondaje de opinie cand mai particip la targuri pe tema asta (intr-un viitor apropiat sper).